Endring i torsdagsaktiviteten

Torsdagsaktiviteten (Alternativ Torsdag) tar pause for vinteren. Både bredden i aktivitet og deltagelsen har blitt gradvis mindre utover høsten, så da tenker jeg dette er et fint tidspunkt å ta en pause på . Intensjonen er å starte opp igjen til våren når været (og dagslyset) gjør det litt enklere å operere portabelt igjen. Dette er fortsatt i planleggingsstadiet; flere detaljer kommer. Om du kunne tenke deg å være med å organisere noe av dette etterhvert kan du ta kontakt med undertegnede på cq@lb5jj.no.

For de av oss som fortsatt har lyst til å slå av en prat på torsdagskveldene er planen å starte opp et ukentlig sked via LA9NR (434.950, -2MHz, 74.4Hz). Hver torsdag fra 20:00. Vi forsøker dette som en selv-organiserende aktivitet uten ringleder. Hver enkelt holder styr på hvem som er nestemann på listen, og slipper inn nye deltagere når man hører et break. Bra øvelse på å operere i ad-hoc ringer!